Известие

Collapse
No announcement yet.

Заклепва свещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заклепва свещи

Здравейте колеги, имам 146 1.7 боксер и през зимата често пали на 3 цилиндъра и обикновено след 2 км се оправя. Обаче винаги се оправя като изчиста свещите ( ауто лите с платинен електрод ) те се чудя дали задължително двигателя е за ремонт

сложи първо нови хубави свещи.
    точка

Comment

Благодаря ама не става, от отдавна е така и е пробвано с доста свещи, пък и маи 1 и същ цилиндър заклепва.

Comment

а пробва ли да размениш местата на свещите?
        fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
        ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p

Comment

свещи,кабели, бубини провери първо. но щом като изчистиш свещите работи,купи си хубави които са за тая кола.
          точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            свещи,кабели, бубини провери първо. но щом като изчистиш свещите работи,купи си хубави които са за тая кола.
            Хубаво ама сички мастори казват за различни свещи, че са най-хубавите. Едни казват Голден Лач, други Денсо, други Ауто Лайт ама всичките тоя двигател не са го виждали преди, даже и Ванто Трейд не бяха сигурни. Според вас кои са за 1.7 боксер?

И може да заклепва заради нерегулирани тези винтове: http://alfaphotos.hit.bg/alfa.html , бяха всички затегнати и да е прекалено богата сместа?

Comment

Първоначално публикувано от noaccess Покажи съобщение
              Хубаво ама сички мастори казват за различни свещи, че са най-хубавите. Едни казват Голден Лач, други Денсо, други Ауто Лайт ама всичките тоя двигател не са го виждали преди, даже и Ванто Трейд не бяха сигурни. Според вас кои са за 1.7 боксер?

И може да заклепва заради нерегулирани тези винтове: http://alfaphotos.hit.bg/alfa.html , бяха всички затегнати и да е прекалено богата сместа?
              Ходи в Косер или при Лисан (контакти има в общ технически) да си вземеш свещи Денсо иридиум. При мен имаше разлика, като сложих такива.

Аз имах проблем, че ако съм загасил колата преди да е поработила прилично време, следващото палене се случваше на 3 цилиндъра. Оправяше се само с едно хубаво изфорсиране. След едно такова изфорсиране на студено, обаче, миналата зима роди глава и бутало от тогава не съм имал проблем с палене на 3 цилиндъра
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                Ходи в Косер или при Лисан (контакти има в общ технически) да си вземеш свещи Денсо иридиум. При мен имаше разлика, като сложих такива.

Аз имах проблем, че ако съм загасил колата преди да е поработила прилично време, следващото палене се случваше на 3 цилиндъра. Оправяше се само с едно хубаво изфорсиране. След едно такова изфорсиране на студено, обаче, миналата зима роди глава и бутало от тогава не съм имал проблем с палене на 3 цилиндъра
                А от свещите пооправи ли се проблема или се оказа, че проблема е главата и буталото

Comment

Ами май не ми се е случвало след смяната на свещите, но аз вероятно съм имал и друг проблем, за да роди.
                  Имай предвид, че иридиума са скъпички, към 120-130 излизаха четирите. Обаче пък спокойно можеш да ги караш поне 50к км.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Working...
                  X